Weekendje swimcup

Tussen al het nationale en internationale geweld op de swimcup in Eindhoven kwamen ook een aantal HGN-zwemmers aan de start.

Chayenne Poorts zwom op de 50m schoolslag ruim 2 seconden van haar oude pr af maar kwam nog iets tekort voor het ONK-limiet. De 100m vrije slag (die snel na de 50m school kwam) was degelijk en eindigde in 1.02. Chayenne heeft de afgelopen periode van 3 maanden behoorlijk wat minder trainingen gedraaid en daarom mogen de prestaties bijzonder goed genoemd worden.
Janina Beckers liet op de 1500 meter zien dat hoe langer een afstand wordt hoe beter ze voor de dag komt. All-In werd ze hierop 5e en zelfs 2e Nederlandse! Ook haar persoonlijk record op de 400m vrije slag was prima omdat er geen extra rust genomen is voor deze wedstrijd.
Op de zondag presteerden Stefan Lindenschmidt (100m rugslag) en Kiowa Kamaansing (50m vrije slag) iets boven hun verwachtingen. Voor hen geldt ook dat er niet “gepiekt” werd naar deze wedstrijd dus er is perspectief genoeg voor de goede prestaties als het straks echt moet.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/weekendje-swimcup/