wedstrijden in de afgelopen weken

Afgelopen 2 weekenden werd er weer volop gesport in het land.

In het weekend van 11 december was er een miniorenwedstrijd waar enkelen van de kids ontzettend hard zwommen. Opvallendste prestatie kwam van Hylcke de Beer die met 1.16 op de 100m vrij echt een waanzinnig snelle tijd neerzette. Ook Viggo van Bokhoven viel op want hij pakte wederom een clubrecord: Ditmaal op de 100m schoolslag! Ook Meike Bliek (wederom een gouden plak), Dominic Borowiec (wederom in de medailles) en Dana Wolffs (wat een goede 200m vrij!) maakte een prima indruk!

In het zelfde weekend mocht Imke Beekman op de Amsterdam Swimcup een estafette zwemmen met toppers van weleer. Een schitterende belevenis. Overigens heel bijzonder want Imke was hiervoor geselecteerd als bijzonder talent in het KNZB-plus programma.

In het weekend van 19 december excelleerde Roman Jantos op de Slowaakse kampioenschappen. Hij verpulverde diverse clubrecords en bereikte diverse finales in zijn thuisland. oa. zijn 4.11 op de 400m vrij en 2.12 op de 200m rug waren een uitzonderlijke klasse.
Op de 3-kamp wedstrijd in Maastricht plaatsten Kyanie Blom en Quinty Rouschop zich op resp. de 100m schoolslag en 400m wisselslag voor de NJJK. Op deze wedstrijd waren er ook opvallend goede tijden voor Stella Posada-Martinez en voor Dennis Verhoeven.
Op de Martinez cup in Amsterdam kwamen 6 NIMO-dames aan de start. Merle Verkijk pakte hier een heerlijke doos chocolade door de 200m vlinder te winnen en er waren scherpe tijden voor Janina Beckers (200m vrij 2.07), Lieve Göbbels (1.10 100m vlinder), Esmee Lanckohr (2.40 200m wissel), Chiara Geilenkirchen (2.42 200m wissel) en McKenzie Kelly (31.4 50m vlinder).

Nautoiren Swimcup

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/wedstrijden-in-de-afgelopen-weken/