Wachtebeke

Een lang, mooi, sportief en vooral succesvol weekend was het in Wachtebeke. Op zaterdag werden de 50 en 100 meters gezwommen. Op zondagochtend de 200m en op zondagmiddag de 50m finales. De zwemmers, trainers en official (Clemens) overnachtten ook in het hotel boven het zwembad.

Kitty-Sofie zwom weer 3 mooie pr’s, Leroy idem. Nieske had een moeilijke zaterdag maar zwom zondag 2 prima races met 2 mooie pr’s.
Mignon haalde haar rugslag tijden net niet maar behaalde wel een finaleplek op de 50 rug en de 100 rug (1.12) was wel weer veelbelovend.
Daphne was sensationeel goed: 2 NJK-limieten (50 en 100 vrij), een wereldtijd op de 100 rug en een indrukwekkende zilveren medaille op de 50 vlinder (in een sterke 33.9).
Melissa pakte schitterend zilver op de 50 school in een vet clubrecord. Kiowa zwom vrijwel alleen maar pr’s en Joeri zwom een mooi pr op de 2 vrij. Martijn was ijzersterk met 4 pr-s op 2 starts (ook tussentijden waren sterk en pr van 24!!!!!! seconden op de 200 rug).
Yoeri dook voor het eerst onder de 30 op de 50 vlinder maar werd helaas (onterecht??) gedist. Dan was er nog Chayenne. Goud op de 50 rug, zilver op de 50 vrij en schitterende tijden op de 100 vlinder en 100 school (pr van 4!! seconden).

Tenslotte mag ook het presteren van Jona niet onderbelicht blijven. 6 maanden geleden na de LKA leek het bijna einde zwemcarriëre voor Jona. Enorme ademhalingsproblemen noopten haar het zwemmen een tijdje links te laten liggen. In september besloot ze het toch weer te proberen en sindsdien lijkt het steeds iets beter te gaan. Dit weekend kon ze in ieder geval zonder ademhalingsproblemen haar afstanden afwerken en dat resulteerde in 2 finaleplekken en tijden waarmee ze haar pr’s dicht benaderde.
Een enorme opsteker voor NIMO maar vooral voor haarzelf. Nu hopen dat deze lijn zich de rest van het seizoen doortrekt en dan kan voor Jona ook in het zwembad de zon weer helemaal gaan schijnen!

 Het was in ieder geval een prachtig weekend!:grin:

uitslag zaterdag  –  uitslag zondagochtenduitslag finales zondagmiddag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/wachtebeke/

6 reacties

Naar het reactie formulier

  • on 8 november 2010 at 11:12

  Zwemmers: Het was genieten in Wachtebeke dit weekend!
  Goed gezwommen!

  • Dennis Colijn on 8 november 2010 at 11:16

  Een prachtig weekend gehad in Wachtebeke. Zwemmers bedankt voor jullie presteren en de goede sfeer in de ploeg!!

  • nicolle on 8 november 2010 at 16:18

  Het was een geweldig leuk weekend. Goede prestaties van veel zwemmers. 😛

  • Lydia on 8 november 2010 at 17:14

  Ik vond het zaterdag heel leuk om erbij te zijn 🙂

  • Helmi on 8 november 2010 at 23:47

  Trainers, bedankt voor de goede begeleiding. 😛 En het fantasties weekend wat Nieske heeft gehad.

  • Yoeri on 8 november 2010 at 23:51

  Was in super chille weekend, alleen mochtte ze de termometer voor het bad wat hoger zette…. En de mure mochte wat dikker zijn( he dennis ). Maar echt wel weer een wetstrijd voor volgend jaar

Reacties zijn uitgeschakeld.