Vrijwilligers LZK 2016 bedankt!

Beste vrijwilligers LZK 2016,

Circa 4 weken geleden werden Rogier en ik gevraagd om de kartrekker te zijn voor het LZK 2016. Nu is het alweer achter de rug en ik denk dat Rogier met onderstaande eens is.
Ik ga geen namen noemen omdat ik bang ben iemand te vergeten, maar ten eerste mijn dank voor jullie inzet en gezelligheid. Door jullie is het ons als Nimo gelukt een goede en mooie wedstrijd te organiseren.
Het mooiste, en dat wil ik jullie niet onthouden, de hoofdscheidsrechter complimenteerde mij over de organisatie en de verzorging tijdens het LZK. Het is uiteraard fijn zo’n compliment in ontvangst te mogen nemen, maar dit compliment is aan jullie. Het LZK is alleen maar tot zo’n succes geworden door de inzet van jullie.

Nogmaals mijn dank, zonder jullie was dit niet gelukt.

Groetjes,
Bert de Munter

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/vrijwilligers-lzk-2016-bedankt/