Uitstekende competitiestart NIMO 1 en NIMO 2

Prima seizoensstart NIMO 2 in Vaals.

De seizoensouverture voor team 2 was een goeie. In het knusse bad in Vaals werden diverse mooie prestaties geleverd.

Zo waren bij de jongsten Bente Cremers en Sterre van Geijn bijzonder goed op dreef. Bij de iets oudere meiden een heel bataljon aan sterke dames. Audrey Vreuls was verreweg de sterkste met een fenomenale race op de 100m rugslag. Maar ook Chelsea Hermans, Maud Snijders, Rachelle Weishaupt, Jamy Dirkx en Melissa Bloemink zwommen prima in die categorie. Mayra van Hoof voltooide 2x prima de 100m.
Ook bij de oudjes goede prestaties. Zo knalde oa. Shannon Odenhoven naar 2 pr’s en waren zowel de heren als dames senioren goed voor overwinningen.

Overall een klasse start van het seizoen dus!

 

Ook NIMO 1 meteen op dreef.

In Kerkrade werd er op competitiewedstrijd 1 meteen prima gezwommen. De 1 heeft altijd meer tijd nodig om op gang te komen dan de ander maar overall echt een uitstekende start.
Wat hoogtepunten: Raphaël Krichel die 2x door het water vloog, Jasper Thomas die ineens herboren lijkt en helemaal opleeft, Melissa Meijer die altijd maar weer het vermogen heeft om te knallen, Nikki Smeets met imponerende tijden op schoolslag en rugslag, Maud Lanckohr die haar beste tijden verpulvert, Chayenne Poorts met een supergoede 400 vrij, McKenzie Kelly met een zeer sterke 100 wissel, Carolien Beckers die met een straatlengte voorsprong de 200 vrij won, Lieve Göbbels met een prima 200 school, de man in vorm Kirk Koelstra met 4 pr’s, Vincent de Munter en Chiara Geilenkirchen met mooie besttijden op resp. 400 en 200 vrij, top 100 vrij van Sarah Berger en Quinty Rouschop en idem 200 rug van Kyanie Blom en Dana Wolffs, Jennifer Koonen met 2 mooie pr’s en tenslotte de andere puntenpakkers (Cas Louwarts, Dimitar Kamnarovski, Esmee Lanckohr, Janina Beckers, Roman Jantos, Jylano Nahr, Iris Dijkstra, Britt van den Boom en Richard Ricksen).

Goed begin is het halve werk en dus mogen de coaches zeer tevreden zijn!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/uitstekende-competitiestart-nimo-1-nimo-2/