Trainingskamp

Waar de “oudjes” van NIMO schitterden op de NK Masters waren de meeste jonge zwemmers van NIMO op trainingskamp in het zonovergoten Oostende. In een geweldige sfeer werd er super hard getraind en was er ook genoeg tijd voor ontspanning. Voor veel zwemmers was het even wennen: een zoutwaterbad, maar na 2 trainingen wist niemand meer beter. Positief was ook de aanwezigheid van oud-NIMO zwemmer Alan Smeets (Nu van onze zwempartner Hellas-Glana). Hij nam met name de jonge jongens (Joeri, Kiowa, Andreas en Martijn) op sleeptouw. Bovendien waren ook de “oude” dames: Melissa, Vera, Lieke en Ingrid op dreef. Tel daarbij het enthousiasme van de jonkies (Melanie, Chayenne, Nieske, David, Stefan, Bas, Leroy, Demy, Kitty-Sofie, Merel, Kimberley, Camiel) en natuurlijk onze 3 senioren-heren (Tom, Indji en de onvermoeibare Thijs) en het trainingskamp was ook voor de begeleiding een groot feest.

De foto’s staan inmiddels in het foto-album!!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/trainingskamp/

3 reacties

  • wendy on 9 mei 2011 at 22:30

  Bas vond het geweldig, met hele verhalen kwam hij gister thuis, en vandaag nog meer verhalen…Hij is er helemaal vol van, ohja en tussendoor slapen.. haha. Dus leiding en begeleiders, hartelijk bedankt voor de leuke tijd en de veilige reis. Ben ook erg benieuwd naar de foto’s, altijd leuk! groetjes en nogmaals bedankt

  • Alain on 9 mei 2011 at 22:43
   Author

  De foto’s staan in het fotoalbum!

  Er zijn rond de 500 foto’s gemaakt tijdens het trainingskamp, een selectie hiervan is nu in het fotoalbum te vinden.
  Vanwege het groot aantal foto’s heb ik 3 gallerijen gemaakt: zwemmen, landtraining en vrije tijd.

  Veel plezier ermee!

  • Geert on 11 mei 2011 at 19:23

  Als begeleider wil ik terugblikken op een zeer geslaagd trainingskamp. Een prachtige accomodatie, mooie omgeving, prachtig weer en een stel fanatieke gemotiveerde zwemmers heeft dit tot zo’n succes gemaakt. Alleen het zoutwatwer was voor menigeen even wennen, maar er werd niet minder door getraint. De trainers hebben alles uit de kast gehaald om geweldige trainingsdagen op touw te zette . De zwemmers hebben afgezien maar daarentegen ook echt genoten.

  Trainers, bedankt.

Reacties zijn uitgeschakeld.