Swimmeet 2012

En alweer beleefde de swimmeet haar laatste editie in de Dousberg (als alles goed komt is het Geusseltbad volgend jaar echt klaar). De vermoeidheid hakte er dit jaar behoorlijk in omdat vooral de eerste dag de finales flink uitliepen en de meeste zwemmers pas rond 11 uur in Landgraaf terug waren. Ondanks de grote vermoeidheid werd er drie dagen lang uitstekend gezwommen.

Arijana Alijagic was de medailleknaller van HGN. Op de slotdag won ze de 50m vrije slag en bovendien behaalde ze ook nog 3 bronzen medailles. In diezelfde categorie was er ook succes voor Esmee Lanckohr: Zij behaalde brons op de 100m schoolslag. 1 leeftijdscategorie hoger was Janina Beckers succesvol. Met een mooie 1.07 pakte zij de 2e plek op de 100m vlinderslag.
Verdere finaleplekken werden behaald door Leroy de Brouwer, Kiowa Kamaansing, Chayenne Poorts, Melissa Meijer, Bas Dijkstra, Vera Weinberg, Ingrid Stevens-Jansen, Melanie Leunissen, Stefan Lindenschmidt en Lydia Colijn. Ook op de estafettes was er succes. Zo behaalden Arijana, Janina, Melanie en Chayenne een zilveren en een bronzen plak en waren David Paulissen en Pol Ypelaar succesvol met de jongens estafettes (zilver en brons). Bijzondere race was de 100m vrije slag van Kiowa Kamaansing en Martyn Weinberg; beide mannen sloegen de 57 over en knalden naar hun allereerste 56er. Beide heren waren sneller dan ooit iemand in NIMO-dienst geweest is op deze afstand.
Andere succesvolle zwemmers waren oa. Bonnie v/d Valk, Wesley Dohmen, Tom Hinskens, Chayenne Odenhoven en Inge Snijkers.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/swimmeet-2012/