Swimkick deel 4

Het was alweer de 4e en laatste swimkickwedstrijd van dit seizoen. De enorme toeloop aan minioren welke onze club ten deel viel hebben we vooral in deze wedstrijdreeks gemerkt. Nog nooit moesten er zoveel medailles besteld worden!

Het mooiste van deze wedstrijden is dat er vaak een spectaculaire ontwikkeling te zien is bij veel van deze jonge zwemmers.
Voorbeelden hiervan: De spectaculaire 50m vrij van Dennis Verhoeven, het schitterende pr van Marloes Thomas op de 25m vrij. De overtuiging waarmee Tijn van de Venne door het water beweegt, Jennifer Koonen die voor een 50m vlinder haar hand niet omdraait, De sterke 100 meters van Evi Bindels, Lieke Bovens, Fenne Schillings, Kalinka Albert en Keanu Erriu (allen onder de 2 minuten en ruim ook!).

De goede 25m vlinderslag van Aymen Atmani, Maeyke van de Kandelaar en Lieke van der Heijden. Dan blijft het natuurlijk ook schitterend om de allerjongsten door het water te zien “crossen”: Jelle Starremans (en hij blijft altijd lachen!), Jennifer Geerlings (die zich heel goed ontwikkeld!), Juliette Krichel en Bo Beuskens (die zich waagden aan de 50 meter), Mitchel Covents, Linn Schormans en Anika Meester.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/swimkick-deel-4/