Swimkick deel 3

Op de derde swimkickwedstrijd is door onze beginnende minioren prima gepresteerd. Er werden weer legio medailles gewonnen en diverse persoonlijke records verbroken.

Verrassing was de 50m rugslag van Lieke Bovens: een schitterende 51.2 en een gouden medaille vielen haar ten deel. Ook de 50m schoolslag van Fenne Schillings mocht er zijn (goud), 100m debutanten Raphael Krichel en Daan Lebens presteerden ook zeker naar behoren en behaalden hierop goud en zilver. Hun collega-dame Robin Kempers zwom tevens naar het goud op diezelfde afstand. Dezelfde afstand werd gedomineerd door Keanu Erriu en Jarna Janssen bij de oudste minioren.
Verder waren er nog een hoop spannende races. Zo won Jennifer Geerlings de 50m rugslag met maar 0,05 voorsprong op Jennifer Koonen. In diezelfde leeftijd was Yara Rujsch wel een klasse apart op de 50m schoolslag met een tijd onder de minuut. Dennis Verhoeven en Mitchell Covents verdeelden de medailles eerlijk in dezelfde leeftijd bij de jongens. Exact hetzelfde deden Anika Meester en Lieke van der Heijden op de 25 meters.
Het meest spannende was het echter op de 25 meters bij de allerjongsten. Tijn van de Venne, Jelle Starremans en Jelle Roeleveld zwommen tijden binnen 0,09 seconde op de 25 schoolslag. Daan Roeleveld wist zich daar nog tussen te dringen op de 25m rugslag. Bij de meisjes was er al net zoveel spanning. Sarah Berger was 2x de beste maar werd op de voet gevolgd door de andere dames (Linn Schormans, Meike Bliek, Bo Beuskens, Demi Jurgen en Marloes Thomas). Een zeer spannende wedstrijd was het dus!

de uitslag

no images were found

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/swimkick-deel-3/

1 reactie

    • Bianca Verhoeven on 27 januari 2013 at 11:08

    Wat hebben de kids weer super gezwommen. Echt iets om trots op te zijn!!

Reacties zijn uitgeschakeld.