Swimkick deel 2

De 2e swimkickwedstrijd van het seizoen was wederom een goed bezette wedstrijd.
Nieuwkomers Tijn van de Venne en Sarah Berger verrastten met mooie gouden medailles op de 25m vlinderslag. Robin Kempers was juist de swimkick-veterane die van zich deed spreken met zeer mooie tijden op de 100m vrije slag en 50m vlinderslag (op de voet gevolgd door de ook al zo goed zwemmende Evi Bindels).
Opvallend waren ook de ruime persoonlijke records van Dennis Verhoeven (hoewel hij deze afstanden onlangs nog gezwommen had). Dat we bij de meisjes 2005-2006 een zeer sterke bezetting hebben momenteel blijkt wel uit de deelname aan de wedstrijd. Want na eerder genoemde Sarah haalden ook Juliette Krichel, Jennifer Koonen (in haar supersonische nieuwe badpak!), Yara Ruijsch, Bo Beuskens en Demi Jurgen medailles.
Bij de jongens valt ook de progressie van Jelle Starremans op. Bij de iets oudere jongens was er mooie strijd tussen Keanu Erriu, Jarno Janssen, Raphael Krichel en Daan Lebens en dat leverde voor hen allen minimaal 1 medaille op. Bij de meiden in dezelfde categorie was er een schitterende strijd tussen Lieke Bovens en Fenne Schillings. Beide dames zetten wel een zeer mooie tijd neer op de 50m vrije slag. Ook Lieke van der Heijden, Anika Meester en Jennifer Norkett schitterden in die leeftijd en dus waren ook voor hun medailles weggelegd.
Tenslotte mogen we ook Amar Muratagic (mooie pr’s) en vooral Kalinka Albert (met een sensationeel persoonlijk record op de 100m vrije slag van 35!!!! seconden) zeker niet vergeten!
Al met al dus zeer mooie prestaties van onze jongste zwemmers en zwemsters: Goed voor de toekomst!

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/swimkick-deel-2/