Swimkick deel 1

Tijdens de eerste swimkick wedstrijd van het seizoen (voor alle nieuwere, jonge zwemmers die nog niet deelnemen aan de speedowedstrijden) lieten onze kids zich van hun beste kant zien.
De vele medailles zorgden voor nog extra stralende gezichten.

Er waren een aantal goudhaantjes: Dennis Verhoeven, Mitchell Covents en Amar Muratagic waren de grote sterren bij de jongens met alledrie dubbel goud. Bij de dames gold precies hetzelfde voor de nu al snelle Fenne Schillings.
Maar er werden nog veel meer medailles behaald. Juliette Krichel en Bo Beuskens behaalden ook goud op hun eerste wedstrijd en het was al niet anders voor Lieke van der Heijden, Anika Meester, Yara Ruijsch en Keanu Erriu. Daarnaast nog prachtprestaties van Daan Lebens, Raphael Krichel, Evi Bindels en Robin Kempers die hun 1e optreden op een 100m beloond zagen met een medaille.
Bij de iets oudere minioren waren er tevens nog mooie persoonlijke records voor Lieke Bovens en Jarno Janssen. Jennifer Koonen straalde wederom met 2 prachtige medailles en last but not least waren er bij de allerjongsten nog een aantal aanstormende toppers die geweldig zwommen: Jelle Roeleveld, Jelle Starremans, Demi Jurgen en Marloes Thomas.
Een prachtige swimkickwedstrijd en Inge en Bo mogen hartstikke trots zijn op de prestaties van hun zwemmers!

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/swimkick-deel-1/