Succesvolle Miniorenclinic SG HGN

Startgemeenschap Hellas-Glana-NIMO organiseerde afgelopen zondag een miniorenclinic in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. De clinic stond o.l.v. van onze trainers Dimona Barthelet, Nicolle Colijn-Janssen, Ineke Voorintholt, Inge Snijkers, Sonja de Brouwer en Pieter Kerremans.

De beste rugslagzwemmers onder de minioren waren uitgenodigd en genoten van de vele technische aanwijzingen en oefeningen.
Beste nederlandse rugslagzwemster, Sharon van Rouwendaal (in 2011 nog 3e op de WK!) was uitgenodigd om ook een gedeelte voor haar rekening te nemen en dat deed ze met verve. Na afloop mochten alle minioren nog op de foto met haar en konden ze een handtekening krijgen.

Voor HGN waren de volgende zwemmers uitgenodigd om deel te nemen: Britt v/d Boom, Cynthia Kugler, Judith Houtvast, Imke Beekman, Isa Verberne, Isa Coenen, Kiki Fijnaut, Iris Dijkstra, Carolien Beckers, Bo Sohouka, Arno Nelissen, Christian van der Haijden, Jasper Thomas, Koen de Jonge, Stef Arntz, Lars Kerremans en Jylano Nahr.

foto volgt

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/succesvolle-miniorenclinic-sg-hgn/

2 reacties

  • sonja de brouwer on 4 februari 2013 at 15:32

  ik vondt dat het een hele mooie en leerzame ochtend was.
  als ik de gezichten en inzet van de zwemmers zie denk ik dat het voor de zwemmers het zelfde was.

  supper dag gehad mede dank aan sharon.
  gr sonja

  • Nathalie on 11 februari 2013 at 02:32

  Het was voor de kids en leuke gedenkwaardige happening!!!
  (Overigens leuk geschreven stuk 😉 )

Reacties zijn uitgeschakeld.