Sterke Open water seizoensafsluiter!

De laatste open water wedstrijd van het seizoen vond plaats in Sleeuwijk. Voor Thijs Villevoye meteen zijn allerlaatste wedstrijd aangezien hij voor zijn werk richting Amsterdam zal verhuizen. Deze keer wist hij zijn race prima te finishen op de 1km.
Indrukwekkendste prestatie was er voor Mark Gorissen. Hij pakte zijn allereerste individuele podium na een prachtig gevecht op de 1km. Zijn tijd was bijna een halve minuut sneller dan hij ooit was in het buitenwater! Op de 3km kwam hij 0,12 sec. tekort voor het podium maar ook hierop was hij sterk.

Bij de dames lijkt Janina Beckers alweer heel snel na de vakantie terug op niveau te komen. Ditmaal was ze zowel bij de jeugd als de senioren onklopbaar op de 1 en de 3km. Waarbij ze opvallend gemakkelijk won van een dame waar ze 3 weken geleden nog ruim van verloor. Bij Chayenne Poorts liep de 1km niet naar wens (hoewel er wel jeugd-zilver was) maar was de 3km van uitzonderlijke klasse. Een heel bekeken race waarbij ze langzaam naar voor in het veld schoof leverde all-in een 4e plek op en wederom jeugd-zilver.

Een mooie afsluiter met schitterend weer. Dat is wat de zwemmers verdienden!

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/sterke-open-water-seizoensafsluiter/