Sterke miniorenwedstrijd, ook mooie tijden in Amsterdam en Amersfoort

Op de 2e miniorenwedstrijd van het seizoen werden wederom diverse opmerkelijke prestaties geleverd.

Allereerst 2 debutanten die meteen het podium haalden: Ylva Konings (2007!) was de nr. 3 op de 100m rugslag en de 2 jaar oudere Adela Hebrova presteerde hetzelfde in haar leeftijd. Ook andere jonkies debuteerden niet onverdienstelijk. Zo zwom Alrik van Eeghem een prima 100m schoolslag en was het debuut van Maxime Koops ook prima.
Uiteraard werden er diverse gouden plakken behaald: Timo Kaanen (2x), Meike Bliek (2x), Britt van den Boom, Cynthia Kugler, Esper Schreurs (2x), Lars Kerremans (2x + NJJK-limiet), Isabel Dijkstra en Bo Souhoka. Nikki Smeets won eigenlijk de 200m vlinder maar werd om een onbegrijpelijke reden gediskwalificeerd.

de uitslag

Op de Amsterdam Swim cup kwam Janina Beckers tot een Limburgs record op de 1500m vrije slag (50m-bad) en maakte ze vooral indruk met een hele mooie 800m vrije slag (pr van 13 seconden!).
In Amersfoort dook Merle Verkijk voor het eerst onder de 2.20 op de 200m wisselslag met 2.18.9 (25m-bad). Uitslag Amersfoort

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/sterke-miniorenwedstrijd-ook-mooie-tijden-in-amsterdam-en-amersfoort/