Sterke competitieronde HGN 3, wisselend optreden HGN 1

In Vaals mocht HGN 3 aantreden voor de 3e competitieronde. Er werd zeer goed gepresteerd onder zomerse omstandigheden (het was erg warm in het bad).
Goede prestaties kwamen oa. op naam van Sanne de Groot (indrukwekkend pr op de 50m vrij), Robin Kempers (2 zeer mooie persoonlijke toptijden), Britt van de Boom (demonstratie van klasse op de 50m rugslag), Keanu Erriu (eerste wedstrijd en meteen voor de punten!), Fenne Schillings (zeer mooi debuut), Lieke Bovens (prima tijden, maar helaas gediskwalificeerd. Wat echter telt zijn de indrukwekkende races; nu al!), Iris Lammeriks en Sanne v/d Venne (mooie pr’s), Jarno Jansen (prima debuut), Chayenne Odenhoven (sterke overwinning op de vlinderslag), Leroy de Brouwer (idem op de 50m rugslag), Amar Muratagic (won voor het eerst een competitieprogramma: 50m rug), Kelsey Driessen en Shannon Odenhoven (uitstekende 100m wissel), Chiara Geilenkirchen (na 2 weken ziek zijn 2 zeer mooie races) en vele anderen. De score belooft veel voor de stand!!

de uitslag

 

Team 1 kwam vandaag niet echt uit de verf. Na de succesvolle LWK was voor veel zwemmers de druk eraf en dat was te merken aan een of meer mindere races.
Gelukkig waren er ook uitzonderingen. Nieske Janssen zwom 2 mooie pr’s en David Paulissen zwom sowieso een uitstekende wedstrijd. De minioren waren wel ijzersterk met mooie tijden van oa.: Kyanie Blom (100m school), Maud Lanckohr, Nikki Starremans, Florence Schaepkens, Silke Bliek en Imke Beekman (50m rug). Jylano Nahr stond er weer met clubrecords op de 50m, 100m en 200m vlinder (in 1 race!!!) en ook op de 50m rug.
Verder mochten ook de 200m school van Bas Dijkstra en de 100m vrij van Anke Snijkers er zijn en waren er ook nog goede races van Kitty-Sofie Hunt Alne, Sanne Kerkhoff, Stefan Lindenschmidt (tevens clubrecord 200m school), Martyn Weinberg, Kiowa Kamaansing, Mark Gorissen en Arijana Alijagic.
Bijzondere vermelding is er voor Jasmijn van der Valk: Zij zwom na een fenomenale race het NJK-limiet op de 100m vrij in 1.11.0!!!

In de stand blijkt HGN 1 het best aardig te hebben gedaan, er werd namelijk 30 seconden ingelopen op meervoudig landskampioen DWK.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/sterke-competitieronde-hgn-3-wisselend-optreden-hgn-1/

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Mark on 21 januari 2013 at 22:50

  enne ff niet vergeten te vermelden dat niet alleen stefan een clubrecord had 😉

  • Nathalie on 22 januari 2013 at 23:35

  Sg hgn???? Waar worden de zwemmers van hellas glana vermeld dan..een Robin die hasr NJK limiet heeft gehaald of een chanour die geweldige tijd zwom op de schoolslag …

  • Marc van Caldenberg on 24 januari 2013 at 15:04

  Beste Nathalie,

  Zoals gebruikelijk is het complete verslag voor SG HGN te vinden op http://www.sg-hgn.nl . Op de Nimo-website staat alleen het verslag voor Nimo-zwemmers zoals altijd. Neemt niet weg dat de prestaties van de Hellas-Glana zwemmers er mogen zijn.

  Marc

  • Nathalie on 25 januari 2013 at 00:01

  Beste Mark,

  De berichtgeving spreekt van TEAM1 VAN SG HGN…d.w.z.ook de zwemmers van hellas…
  Mssn dan toch de volgende keer een passende berichtgeving? Optie…?

Reacties zijn uitgeschakeld.