Sterk begin competitieteams

De 3 competitieteams zijn prima begonnen aan het nieuwe seizoen. HGN 1, 2 & 3 presteerden allen naar behoren.

In Maastricht mocht HGN 1 het seizoen beginnen en dat gebeurde anders dan de afgelopen seizoenen. Er werd een zeer sterke wedstrijd gedraaid met enkele fantastische uitschieters. Zo was Arijana Alijagic ontzettend sterk, haalde Nikki Smeets uit op de 200m rugslag en liet Vincent de Munter met prachtraces zien een superaanwinst te zijn. De andere toptijden zijn te vinden in de uitslag maar de schitterende slotestafettewinst van de dames was er ook zeker een waarop de ploeg trots mag zijn. HGN 1 staat na een ronde op een ongekend goede 6e plek. Een schitterend resultaat.

de uitslag van HGN 1

In Echt deed HGN 2 van zich spreken. Chiara Geilenkirchen boekte een sterke overwinning op de 200m schoolslag, Charissa Drost was fenomenaal op de 100m vlinderslag en Leroy de Brouwer maakte indruk op de 50m rugslag en 200m vrije slag.

de uitslag van HGN 2

In Roermond mocht HGN 3 “aan de bak”. Helaas vonden absurd veel zwemmers het nodig zich af te melden (waarvan een behoorlijk aantal met dubieuze redenen). Desondanks zwommen de zwemmers die er wel waren een ijzersterke wedstrijd. De piepjonge Maxime Koops maakte zijn competitiedebuut met een supertijd op de 50m vrije slag, Kalinka Albert was zeer sterk op de 50m school- en rugslag, Roel Hustinx en Robert Hustinx pakten een mooie 1-2 op de 50m vrije slag en Jarno Janssen maakte indruk op de wisselslag. De uitslag spreekt voor zich.

de uitslag van HGN 3

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/sterk-begin-competitieteams/