Sponsoring: Rijschool John Erkens

Beste Nimo zwemmers en aanhang,

Mijn naam is John Erkens, ook wel bij Nimo bekend als “de vader van Daphne”.
Voor degene die het nog niet gehoord hebben, wil ik via deze weg laten weten dat ik vanaf januari 2011 ben ik gestart met een eigen rijschool.
Hopende dat ik in de toekomst met velen van jullie, jullie familieleden en vrienden de grote uitdaging van “het autorijbewijs halen” samen kan aangaan.
Jullie zijn de jeugd en de toekomst, daarom zou ik het leuk vinden als jullie eens mijn website www.johnerkens.nl zouden beoordelen. Graag zou ik van jullie willen horen wat goed, maar veel liever nog wat jullie niet goed vinden aan mijn website.
Dit kan per mail naar rijschool-john.erkens@home.nl of gewoon even na een training.

Als leerlingen zich via een Nimo lid voor de rijopleiding aanmelden, ontvangt het betreffende Nimo lid een cadeaubon ter waarde van € 25,00. Te besteden naar keuze bij een van de volgende Nimo sponsoren
a) Drankenhandel Gänkske (Wendy & Eric Dijkstra)
b) Friture ‘t Hapje
c) Sporthuis Reintjes

Meer informatie??? Bel gewoon even, dan spreken we af voor een vrijblijvend informatiegesprek.
Tel. 06 34 26 37 92

Groetjes en alvast bedankt,
John

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/sponsoring-rijschool-john-erkens/