Speedo deel 5

Op de zondagmiddag werd de 5e speedowedstrijd van het seizoen gezwommen. Voor HGN een groot succes want bij de meerderheid van de zwemnummers werd de overwinning binnengesleept.

Voor NIMO was er succes voor Bas: Hij won zowel de 100m wissel als de 400m vrij en dat deed hij bij beiden in mooie clubrecords. Zusje Iris pakte op de 50m vrij en 200m wissel (in een mooi pr) het brons.
Jasper was op de 50m vrije slag overtuigend de sterkste. Op de wisselslag werd hij 2e maar ook helaas gediskwalificeerd. Ruud, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, verbeterde wederom 2 clubrecords en hield zich prima staande tussen de 2 jaar oudere jongens.
Bij de jongste debuteerden een drietal meisjes. Zij deden dat met verve. Imke zwom een schitterende 50m vrij en werd zelfs 5e. Leeftijdsgenootjes Kyanie (ook een mooie 50m vrij) en Silke maakten juist veel indruk op de 100m wisselslag met uitstekende tijden.
Jylano zwom ook weer 2 hele mooie pr’s (200m wissel en 50m vrij), Wesley was zeer sterk op de 400m vrije slag, Milan zwom een uitstekend pr op de 100m wisselslag, Nikki en Florence tenslotte zwommen een uitstekende 200m wissel.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/speedo-deel-5-2/

1 reactie

    • Nicolle on 16 april 2012 at 11:49

    Wow, wat een geweldige afsluiting van het Speedo seizoen. Nu op naar de Limburgse Finales op 2 en 3 juni!!

Reacties zijn uitgeschakeld.