SG HGN wint Kring Speedo club meet!

In Valkenburg heeft het Speedo team van SG HGN voor een fantastische prestatie gezorgd door de Kring Speedo Club Meet Limburg te winnen. In het team kwamen ook enkele Speedozwemmers van NIMO aan bod.
Absolute topper was Jasper: Hij won zowel de 50m rugslag als de 50m vrije slag. Bas, die langzaam echt op stoom komt in het seizoen was indrukwekkend sterk op de 100m wisselslag en zette hierop de snelste tijd neer. Jylano zwom een sterke 100m vrij maar was vooral imponerend in de estafettes op de 50m vrije slag.
Iris, die ook moeite had in het begin van het seizoen, bleek ook in topvorm. Haar tijd op de 100m vrije slag bleek maar liefst een verbetering van 6! seconden van haar eigen pr. Tenslotte zwom ook Wesley mee: Hij verbeterde zich 12!! seconden op de 100m wisselslag en ook op de 100m vrije slag zwom hij een persoonlijk record.

De ploeg heeft zich in ieder geval geplaatst voor de Nationale Speedo Club Meet finale die in februari zal worden gezwommen!

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/sg-hgn-wint-kring-speedo-club-meet/

3 reacties

  • Dennis Colijn on 20 november 2011 at 22:37

  Prachtig gedaan door onze miniorentoppers! Op de naar een minstens zo succesvolle landelijke finale in februari! Proficiat allemaal!

  • neeltje de jong on 22 november 2011 at 00:39

  Proficiat met dit behaalde resultaat!! Veel succes bij de landelijke finale!!
  groetjes, zwemclub Eijsden

  • Marc van Caldenberg on 22 november 2011 at 02:33

  Wat een uitstekende prestaties van Iris, Bas, Jasper, Jylano, en Wesley. En natuurlijk Nicolle ook een beetje. Dit is echt iets waar we als vereniging en startgemeenschap met zijn allen trots op mogen zijn. We kunnen ons nu gaan klaarmaken op een mooie trip naar het verre Drachten voor de finale. Echt iets om nu al naar uit te kijken…

Reacties zijn uitgeschakeld.