Seizoensafsluiting buitentoernooi Witten

In Witten sloten een 25 tal zwemmers van NIMO (aangevuld met 4 HGN-collega’s van Hellas-Glana) het seizoen op een gemoedelijke wijze af.
De eerste dag van het toernooi was speciaal. In een bijzonder mooie omgeving (een 50m-buitenbad – 8 banen – elektronische tijdwaarneming- omringd door heel veel groen) werden er de eerste dag nog vrij aardige prestaties geleverd. Met name Arijana en Stefan waren op dreef, zij verbeterden korte baan pr’s in het prachtige 50m-bad.
Bijzonder was ook dat de zwemmers/ trainers en ouders rondom het zwembad in tenten konden overnachten. Geert zorgde uiteraard voor een heerlijke barbecue (gesponsord door Aqua-Clean) en de zwemmers mochten zich uitleven naar eigen inzicht waar door sommigen op geheel eigen wijze invulling aan werd gegeven.
De dag erna werd dan door aanwijsbare redenen (weinig slaap, bij de ouderen soms een drankje teveel de avond ervoor en behoorlijk veel regen) eigenlijk niet meer gepresteerd. Wel mag nog vermeld worden dat onze jongste deelneemster, Kalinka Albert, een prachtige bronzen medaille behaalde op de 50m rugslag. Sinds ze de overstap naar NIMO gemaakt heeft maakt ze een behoorlijke progressie door.
Een aantal zwemmers kreeg een beker voor de beste prestatie in zijn/haar leeftijd: Martijn Weinberg, Arijana Alijagic, Chayenne Poorts, Elishia Sinkiewicz en Melissa Meijer.

Al met al bleek dit buitentoernooi een mooie en supergezellige afsluiting van een heel mooi seizoen en is de wedstrijd in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar!

de uitslagen
de foto’s!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/seizoensafsluiting-buitentoernooi-witten/