Schwimmfest Erkelenz: een groot feest

Zowel op het gebied van sfeer als op prestatief gebied was het Schwimmfest in Erkelenz een van de hoogtepunten van het seizoen. In eerste instantie gaat NIMO naar deze wedstrijd om het seizoen gezellig af te sluiten en natuurlijk ook voor een stukje teambuilding. Zowel jong als oud kan beamen dat dit absoluut geslaagd is!!

Daarnaast werd er ook nog top gepresteerd (de 2e dag een stuk minder, maar dat is logisch (gebrek aan slaap, consumpties etc.)). Wat wel opviel waren de absolute prachtprestaties van de speedoploeg. Jasper en Iris (beiden 2002) werden bedolven onder het goud en wonnen beiden ook het eindklassement in hun categorie. Ook Jessie (schitterende 50 vlinder en prachtig brons), Nikki (indrukwekkende 50 vrij en een dik verdiende medaille), Chayenne O (waanzinnige tijden! en uiteraard ook de nodige medailles), Bas (wow! wat een 100 vlinder!), Leroy (sterke 50 vrij estafette) en Jylano (de Duracell-batterijen raken maar niet op: prachtige tijden op alle afstanden) waren zeer goed dit weekend.
Uiteraard werden er ook bij de ouderen de nodige pr’s en zelfs clubrecords gezwommen. Ingrid, Melissa, Chayenne P en Vera verbeterden op zowel de 4×50 vrij als de 4×50 wissel het toernooirecord. Om alle anderen te noemen zou te veel tekst opleveren maar het was zeer goed.
Wel nog even speciaal vermelden: Math won de trainersrace in een mooie tijd en het optreden van zowel René als Geert was misschien nog wel indrukwekkender!

De uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/schwimmfest-erkelenz-een-groot-feest/

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Geert on 3 juli 2011 at 21:45

  Achter ons liggen twee schitterende dagen waarin de sfeer, gastvrijheid van Zwenclub Erkelenz, onderlinge gezelligheid, het heerlijke gebak, de goede BBQ, de goede clubresultaten en behaalde pr’s een grote rol hebben gespeeld.

  Zelf ben ik blij dat ik na 50 meter het eindpunt had aangetikt en daarmee mijn eigen pr met ruim 40 seconden had verbeterd, en dat op zo’n hoge leeftijd. Tijdens mijn eigen race heb ontzettend veel respect gekregen voor wat de zwemmers van Nimo presteren. Ofschoon het op de videobeelden van Wendy Dijkstra er op lijkt dat ik Dennis, Math en kameraadje René bewust een voorsprong wil geven, kwam ik echter echt niet meer vooruit. Gelukkig hebben de jongere zwemmers betere resultaten laten zien. Het was duidelijk te zien dat er heel wat zwemmers behoorlijk in de lift zitten en dat er een enorme teamspirit heerst. Trainers en zwemmers, gefeliciteerd met jullie resultaten en bedank voor een onvergetelijk weekend

  • wendy on 3 juli 2011 at 22:42

  Met veel plezier zijn we op en af gereden om te supporten. De sfeer, organisatie, alles was erg goed geregeld. Ook al e zwemmers waren fanatiek, goed gedaan hoor dames en heren. Volgend jaar gaan Bas en Iris weer mee wisten ze te melden toen we thuis kwamen, de weg naar huis heeben ze geslapen.

  Geert voor je hoge leeftijd heb je het best aardig gedaan, haha

  • Dennis on 4 juli 2011 at 20:54

  leuk stukje op de site van de organiserende vereniging uit Erkelenz: http://www.tv-erkelenz.de/index.php?option=com_content&view=article&id=407:3072011-11isf-erkelenz&catid=58:aktuelles&Itemid=287

  • Alain on 6 juli 2011 at 17:18
   Author

  De uitslag is aan het bericht toegevoegd en tevens te vinden bij de wedstrijduitslagen.
  Foto’s volgen binnenkort.

Reacties zijn uitgeschakeld.