Progressie HGN1 in hoofdklasse

Na de 2e wedstrijd in de hoofdklasse staat HGN 1 nog steeds op een 14e plek. Wel werd de voorsprong op nr. 15 DAW enorm uitgebouwd (3 minuten sneller ditmaal). Ook was HGN 1 nu sneller dan Zeester uit Uden. Het gat met deze vereniging is echter nog behoorlijk.

Er werden dan ook veel mooie prestaties neergezet in de Nieuwe Hateboer te Sittard. Arijana Alijagic plaatste zich voor de 2e keer in 10 dagen tijd voor de NJK. Ditmaal haalde ze met 1.03 het limiet op de 100m vrij binnen. Ook Kiowa Kamaansing zwom zeer opvallend. Met 1.06 op de vlinder verbeterde hij zich 4,5 seconden! David Paulissen vond dit duidelijk niet voldoende want hij haalde op dezelfde afstand 7 seconden van zijn tijd af. Bij Lieke Janssen bleek het nieuwe pak ook voor een nieuwe Lieke gezorgd te hebben: 2 royale pr’s vandaag.
Ook bij de minioren waren er legio verbeteringen. Voorbeelden hiervan: Imke Beekman, Carolien Beckers en Maud Lanckohr op de 100m rugslag en Nikki Starremans, Silke Bliek, Jasmijn vander Valk en Iris Dijkstra op de 50m schoolslag. Er werden nog veel meer mooie tijden, verbeteringen en zelfs clubrecords (Lydia Colijn en Chayenne Poorts) gezwommen.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/progressie-hgn1-in-hoofdklasse/