Prachtige 2e competitieornde voor HGN 2 en HGN 3, HGN 1 draait minder

De tweede competitieronde is voor HGN 2 uitgelopen op een behoorlijk succes. Er werd in Sittard fenomenaal gepresteerd en o.a. Iris Dijkstra (waanzinnige 200m vrij), Lynn Meijers (schitterende 200m wissel), Timo Kaanen (fantastische 100m wissel) en Kyanie Blom (indrukwekkende 100m wissel) zwommen de sterren van de hemel! het totale resultaat zorgde ervoor dat HGN 2 de nieuwe koploper is in de D1-klasse: Een prachtig teamresultaat!

HGN 3 maakte in Nederweert eveneens veel indruk. Er werden talloze prima prestaties geleverd en o.a. Sonja Jansen, Linn Schormans, Kalinka Albert en Robin Kempers verbeterden zich vele seconden. In de competitiestand mondde dit uit in een stijging van 2 plekken en ook werd er al harder gezwommen dan drie 3 teams die daar nog boven staan. Voor handhaving zijn de mogelijkheden er dus nog steeds!

HGN 1 maakte in Horst (prima organisatie maar het bad blijft totaal ongeschikt voor wedstrijden als deze) weinig indruk. Ondanks toptijden van onder andere Britt van den Boom, Denise Craenen, Kim Rebergen, Kirk Koelstra en Merle Verkijk (die maar liefst 5x startte!) zakte de ploeg flink op de ranglijst. HGN 1 staat wel nog 9e maar het gat met de ploegen er onder is een stuk kleiner geworden. Een paar bizarre diskwalificaties (volkomen onterecht) en het feit dat enkele zwemmers een wanprestatie leverden hielp ook niet mee. Dat wordt dus knokken de komende 2 wedstrijden om boven die Promotie/Degradatie streep te eindigen!

Uitslag HGN 1
Uitslag HGN 2
Uitslag HGN 3

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/prachtige-2e-competitieornde-voor-hgn-2-en-hgn-3-hgn-1-draait-minder/

2 reacties

    • Jan Koops on 18 november 2014 at 10:45

    Als trotse opa wil ik hier ook vermelden dat mijn kleinzoon Maxime de grootste procentuele stijging van de PR lijst 177% heeft gezwommen.

    • Dennis Colijn on 18 november 2014 at 18:28

    Daar mag u zeker trots op zijn! Hij gaat fantastisch vooruit op dit moment!

Reacties zijn uitgeschakeld.