Prachtdag in Breda

Weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan dit open water seizoen:

Janina Beckers: Wegzwemmen, de verkeerde afslag nemen, op achterstand liggen, weer terugkomen en bijna meteen weer demarreren en ruim winnen (op de 7,5km!). Volgens mij hoor je dan wel op een EJK thuis! Helaas moet je je in Nederland in het bad bewijzen om daarbuiten naar een groot toernooi te mogen.

Carolien Beckers en Kyanie Blom: Beiden dames misten door totale chaos het startsignaal op de 500m schoolslag en moesten in achtervolging. Carolien pakte uiteindelijk toch nog zilver en Kyanie werd ondanks een fenomenale inhaalrace 4e. Carolien stond ook nog op het podium op de 1km vrij met brons.

Maud Lanckohr: Terug in het open water na ruim 1 jaar. En ook haar gebeurde hetzelfde op de 500m schoolslag. Ook zij zwom door het veld naar voren en pakte een prima top-10 plek.

Chiara Geilenkirchen: Waanzinnig sterk debuut in het open water. Het grootste deel tactisch sterk gezwommen. Lef getoond en mentaal en fysieke hardheid getoond. Weliswaar net 4e maar een race om trots op te zijn.

Cas Louwarts: Zijn 3e open water race en hij laat zien dat hij groeit. Tactisch zeer sterk gezwommen. Eindsprint perfect getimed en daarme zilver veiliggesteld.

Esmee Lanckohr: Slowstarter maakte vandaag een superindruk in deel 2 van de race. Haar 2e km was misschien wel de snelste van iedereen. Toprace en ook voor haar zilver!!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/prachtdag-in-breda/