Oproep vrijwilligers tijdens de zomerkampioenschappen

Beste ouder/zwemmer,

Op 16-17 en 30-31 mei 2015 organiseert Nimo de Limburgse A-zwemkampioenschappen (LZK) in zwembad d’r Pool te Kerkrade. Vier dagen lang zal er gestreden worden om zich de beste zwemmer van Limburg te mogen noemen.

Deze organisatie neemt natuurlijk heel wat werk en organisatie met zich mee. Achter de schermen zijn we al maanden bezig met de voorbereidingen. Het enige wat we op dit moment nog missen zijn vrijwilligers die ons beide weekenden willen ondersteunen door één van de vele taken op zich te nemen. Onderaan dit bericht zien jullie een overzicht van de werkzaamheden / posten die we moeten bezetten. Daar waar Bezet staat zijn al mensen ingevuld. De overige plaatsen zijn nog vrij. Mocht je één of meerdere dagen bereid zijn ons te helpen, vul dan snel het formulier in en geef het af aan Geert Janssen, Rogier Geilenkirchen of aan één van de trainers. We zullen dan kijken of we nergens teveel of te weinig mensen hebben en jullie dan benaderen voor de definitieve inzet tijdens deze dagen.

Mocht zoon of dochter moeten zwemmen, dan is het natuurlijk een uitgelezen kans om de wedstrijd van kortbij te kunnen volgen.

Mocht je vragen hebben over hetgeen e.e.a. inhoud, neem dan even contact op met Geert Janssen. Dit kan tijdens de trainingen op het terras, of mobiel via 06-43377050 of via de mail GeertJanssen@MGZL.nl

Ik hoop dat we op veel reacties mogen rekenen want vele handen maken immers licht werk.

Namens de organisatie LZK
Geert Janssen en Rogier Geilenkirchen

Overzicht vrijwilligers LZK

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/oproep-vrijwilligers-tijdens-de-zomerkampioenschappen/