Open water seizoen ten einde

de afgelopen maanden is er op heel veel plekken in Nederland in het buiten water wedstrijd gezwommen. NIMO is hierbij heel goed vertegenwoordigd geweest.

 

Hoogtepunten van het seizoen waren zeer zeker de Ijsselmeerovertocht van Janina Beckers en ook haar goede presteren op de Europese Jeugdkampioenschappen. Ook de vele NK-medailles die behaald werden mogen als sportief hoogtepunt gezien worden.

De sfeer in het open water blijft natuurlijk ook fantastisch. Na de zomer hebben de zwemmers die het hele circuit meegedraaid hebben het gevoel dat ze er een soort 2e familie bij hebben. Niet alleen binnen het eigen team maar binnen het het hele open water wereldje. iedereen kijkt dan ook alweer uit naar het volgende open water seizoen (nog 9 maanden en dan beginnen we weer!).

 

de zwemmers die dit seizoen in actie kwamen voor NIMO: Meike Bliek, Sarah Berger, Kyanie Blom, Silke Bliek, Imke Beekman, Carolien Beckers, Maud Lanckohr Chiara Geilenkirchen, Lieve Göbbels, Esmee Lanckohr, Chayenne Poorts, Janina Beckers, Merle Verkijk, Cas Louwarts, Roman Jantos en Mark Gorissen.

 

Natuurlijk vergeten we ook de vrienden van Kimbria niet (waarmee we ook een goed en gezellig weekend overnachtten tijdens de Nk in Zeeland): Dario van Hulst, Maikel van der Linden, Demi van Hulst en Jessie Bodden!

 

Willen jullie alle open water verslagen nog eens terug lezen: Kijk dan nog een op de Facebook-pagina van NIMO.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/open-water-seizoen-ten-einde/