NJK: het vervolg

En wat was Esmee Lanckohr weer dicht bij nog een medaille. Slechts 0,16 sec. kwam ze tekort op de 100m school. Niettemin was haar tijd van 1.19.82!! van enorme kwaliteit. Wat mag zij trots terug kijken op haar NJK.
Jasmijn van der Valk had een zwaar NJK. Op zaterdagmiddag bleef zij ook net boven haar tijden op de 200m vrije slag en 200m wisselslag. Gelukkig besloot ze op zondag er een prachtig slot aan te breien. Met 1.12.1 verbeterde ze haar pr van de LKA met ruim een halve seconde. Bas Dijkstra kon na zijn super pr’s op de middenlange afstanden niet meer excelleren op de 100m vrij en bleef iets boven zijn pr; maar dan nog: Wat een fenomenaal seizoen heeft hij erop zitten: Ongekend!
Arijana Alijagic tenslotte zwom een iets te stroeve 100m vrij en bleef net boven haar pr. Ook voor haar geldt: Een wereldseizoen dat ongetwijfeld volgend seizoen een vervolg gaat krijgen!

De Hellas-Glana collega’s presteerden ook nog uitstekend: Kim Rebergen en Chanour Mercelina met fantastische tijden op de 100m vrij, Kjell Bakker die grossierde in pr’s, Bart K√∂hlen met een wereldtijd van 57 op de 100m vrij, Stan Stelten met alleen maar pr’s, Lars van der Haijden met zijn eerste 1.04 op de vrije slag, Robin Schnijderberg die maar liefst 4 starts voor haar rekening mocht nemen en Lars van Didden die met een super 2.23 op de 200m vlinder net 4e werd.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/njk-het-vervolg/