Nimokamp 2011

De AC van NIMO is bezig met het organiseren van een leuk en gezellig kamp. Tijdens dit kamp is het de bedoeling dat iedere zwemmer van NIMO mee mag. Op het kamp gaan we leuke spelletjes doen, speurtochten houden, maar vooral eens gezellig samen zijn met ons allen!! Ieder kamp is tot nu toe een groot succes geweest en iedereen heeft het altijd goed naar z’n zin gehad.

Het kamp zal georganiseerd worden in de herfstvakantie van maandag 24 tot en met woensdag 26 oktober 2011.

De AC komt nu met een voorinschrijving, want we hebben een hele mooie locatie gevonden in Schin op Geul. Het vervoer zal voor de meeste per fiets gaan gebeuren. Het betreft een locatie met een beperkt aantal bedden. Wie zich het eerst inschrijft maakt natuurlijk de grootste kans dat hij/zij mee kan gaan.
Ben je geïnteresseerd om mee te gaan, meld je dan nu zo snel mogelijk aan door deze voorinschrijving voor 9 juni in te vullen en in te leveren bij Lieke of Geert Janssen zodat we de locatie zo snel mogelijk kunnen reserveren.

Deze voorinschrijving wil niet zeggen dat jij je definitief hebt ingeschreven. Je hoeft nu ook nog niets te betalen. De definitieve inschrijving zal nog komen. Mensen die zich eerder voorinschrijven, komen ook eerder op de definitieve lijst dan de mensen die op de reservelijst komen. De maximale kosten die tot nu toe zijn verbonden aan het kamp zijn € 45.- Dit is niet de definitieve prijs, deze kan alleen lager worden. Hoe meer mensen er meegaan, hoe minder kosten er zullen zijn!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/nimokamp-2011/