NIMO-clubkampioenschappen deel 1

Deel 1 van de clubkampioenschappen stond in het teken van de vlinderslag en rugslag. Van klein (25m) tot groot (100m) iedereen kwam aan de start. Er werden veel mooie persoonlijke records gezwommen maar om elke persoonlijk record hier te gaan benoemen is wat veel. Daarom van iedere categorie een paar hoogtepuntjes.

Bij de minioren was eigenlijk iedere race een hoogtepunt. Prachtige tijden kwamen er dus op de klokken. Opvallend waren ze allemaal maar als we er een paar mogen noemen: Florence Schaepkens (100m rug), Lieke Bovens (25m vlinderslag), Chiara Geilenkirchen (haar 1e 100m vlinderslag!!) en Jennifer Geerlings (25m rugslag) zwommen echt opvallend sterke races.
Bij de B-selectie was er de schitterende rentree van Daphne Erkens, een paar maanden geleden nog in een rolstoel en nu zelfs al twee LKA-limieten!!! op de 50m vlinder en 50m rug. Ook het optreden van Sanne de Groot, debutant Kenneth Meijer en “oudje” 😉 Shona Smeets mag geroemd worden.
Bij de A-selectie waren o.a. op dreef: Sanne Kerkhoff, Kitty-Sofie Hunt Alne en Leroy de Brouwer.

En nogmaals: Dit zijn maar enkele van de topprestaties die geleverd werden.

Ook dank aan de zwemmers van Mosaqua, WVZ en Brunssum die deelnamen, dankzij hen zijn de tijden die hier gezwommen werden officieel! Tevens dank aan alle officials (zeker ook de Sittardse afvaardiging!)

de uitslag

Volgende week staat deel 2 (schoolslag en vrije slag) op het programma.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/nimo-clubkampioenschappen-deel-1/