Nimo 1 zwemt ijzersterk op 2e competitiewedstrijd

ondanks de afwezigheid van Vera Niemeyer (Duitse kampioenschappen), Britt van den Boom en Chayenne Poorts (beiden ziek) en wel erg bijzondere diskwalificatie van Merle Verkijk (zou op 21-jarige leeftijd voor het eerst niet met 2 handen aangetikt hebben) heeft team 1 van NIMO een wereldprestatie geleverd op de 2e competitiewedstrijd. Bovenstaande zaken kostten de ploeg bijna 2 minuten aan extra tijd en desondanks waren er nog steeds maar 2 ploegen net sneller!

Er werd dan ook fenomenaal gezwommen. Man van de wedstrijd was Roman Jantos met 3 waanzinnige pr’s en 2 afgetekende overwinningen. De mooiste race was misschien wel de 200m wissel van Quinty Rouschop. Ze verpulverde haar pr met 12 seconden en zwom haar 1e NJJK-limiet van het seizoen!
Kyanie Blom schitterde met 1.24 op de schoolslag en voor haar is het NJJK-limiet nu ook erg dichtbij. Overwinningen waren er verder van Jasper Thomas (briljante wisselslag), Merle Verkijk (oppermachtig op de vlinder), Jylano Nahr (2.18 200m rug), Vincent de Munter (estafette 54.5!), Nikki Smeets (rugslagoverwinning met overmacht) en de jongensestafette.

Complimenten verder voor oa. McKenzie Kelly (enorm pr 400m wissel), Janina Beckers (2 pracht verbeteringen), Lieve Gobbels (1.10 100m vlinder), Raphael Krichel en James Eubanks (verpulvering pr’s), Jennifer Geerlings, Juliette Krichel en Sarah Berger (mooie rugslag tijden!), Carolien Beckers (weer sneller op de wissel), Iris Dijkstra (1.03 100m vrij), Chiara Geilenkirchen (sterke vlinder in 1.15), Esmee Lanckohr (stap voor stap weer sneller op de schoolslag, nu 1.18!), Imke Beekman (4.44!!!! Op de 400m vrij), Melissa Meijer (blijft een fenomeen met nu oa. 35 op de schoolslag en 1.01 estafettesplit), Silke Bliek (mooi pr 100m vrij), Chayenne Odenhoven (behoorlijke verbetering 200m rug), Maud Lanckohr (indrukwekkend op de vrije slag), Bas Dijkstra (4x een vet pr! Wauw!) en Kirk Koelstra (ijzersterk optreden op de 400m vrij en 55 split in estafette)!

Al met al dus echt een fantastische wedstrijd!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/nimo-1-zwemt-ijzersterk-op-2e-competitiewedstrijd/