NIMO 1 eindigt als beste Limburgse ploeg in de nationale competitie, NIMO 2 klimt na ronde 4.

Eigenlijk was het al zeker na de vorige ronde: Nimo 1 eindigt als beste Limburgse team in de landelijke competitie.

De laatste wedstrijd was er eigenlijk 1 waar niemand echt op zat te wachten. De ploeg zit in het 50m-bad seizoen en dit was dus een “moetje”.
Desondanks hier en daar toch mooie tijden van oa. Raphael Krichel (1e LZK-limiet!), Britt van den Boom (schitterend clubrecord op de 50m vlinder), Roman Jantos (als 4e afstand 2.17!! op 200m vlinder), Quinty Rouschop (schitterende 200m schoolslag in 3.02), Sarah Berger (weer sneller op 100m vrij) en Kyanie Blom, James Eubanks en Silke Bliek (prima 400m vrij).

Nimo wordt dus 4e all-in van Nederland in de A-klasse en mag (als we dat überhaupt willen) nog een Promotie-Degradatie wedstrijd zwemmen. Het lijkt geen optie want de wedstrijd valt zeer ongelukkig in het seizoen en bovendien willen we goed zijn op NK’s en LK’s en niet perse op een competitiewedstrijd.

de uitslag

NIMO 2 mocht ook aan de bak en de ploeg eindigde in een snellere totaaltijd dan de 2 ploegen die er boven staan. Prima dus.
Oa. Audrey Vreuls, Kim Borrel, Jesper Frantzen en Dana Wolffs kwamen tot aansprekende tijden. Mocht er iemand zich, die aanwezig was bij deze wedstrijden, geroepen voelen om een uitgebreider verslag te schrijven: Graag!

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/nimo-1-eindigt-als-beste-limburgse-ploeg-in-de-nationale-competitie-nimo-2-klimt-na-ronde-4/