sep 18 2017

minioren juniorenwedstrijd 17 september 2017 Maastricht

Dit zijn onze medaillewinnaars van de eerste junioren-miniorenwedstrijd van seizoen 2017-2018 op 17 september in Maastricht. Er is door iedereen super gezwommen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/minioren-juniorenwedstrijd-17-september-2017-maastricht/

sep 08 2017

zwemsport Parkstad van start

Met ingang van dit seizoen gaan alle wedstrijdzwemmers en waterpoloërs niet meer onder de eigen verenigingsnaam, maar onder de naam van Startgemeenschap Zwemsport Parkstad aan wedstrijden deelnemen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/zwemsport-parkstad-van-start/

mrt 20 2017

Sterke minioren-juniorenwedstrijd NIMO

Minioren-Junioren deel 3:

Opvallend sterk zwemmen van Rick Schuijren die zijn 1e medaille pakt na een schitterende 100 rug. Ook Juliette Krichel imponeert met een prachtige 200 wissel.
De jongste dames: Jaily Mijnders en Sari Wiekken mochten voor het eerst aan de bak op een 100m. Als je dan rond de 2minuten finisht doe je het uitstekend.
Stella Posada-Martinez voltooide de 209m wissel binnen de 4 minuten en Julia van Bokhoven de 100 vrij binnen de 2 minuten!
Viggo van Bokhoven mocht wederom naar het podium tussen de oudere jongens met brons op de 100 vrij en ook Yassin Hjir en Laurent Krichel lieten mooie tijden noteren. Lucas Rosenzweig zwom zelfs voor het eerst 200m!
Voor Hylcke de Beer en Benigna Kocsispeter was er wederom een 1-2tje op de 100m school in waanzinnig snelle tijden.
Bij de junioren waren sterke 50m vlinder races van Raphaël Krichel, Jesper Frantzen, Maud Snijders, Jennifer Koonen, Chelsea Hermans en Melissa Bloemink, zwom Dana Wolffs een mooie 400m wissel en was er een fenomenale 200m rug van Sarah Berger vanuit serie 1 (LK-Limiet), alsmede een prima race op diezelfde afstand van Rachelle Weishaupt..

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/sterke-minioren-juniorenwedstrijd-nimo/

mrt 20 2017

Seraing

De supersterk bezette wedstrijd leverde enkele prachtresultaten op.

Nikki Smeets won met overmacht de 200m rug en viel op met een sterke 50 vlinder finale.
Britt van den Boom imponeerde op de 50 meter nummers met brons en behaalde haar NJJK limiet op de 200ss.
Carolien Beckers was indrukwekkend op de 200 wissel met een NJJK limiet en brons.
Cas Louwarts zwom uitstekende schoolslagfinales en Vincent de Munter haalde een halve seconde van zijn 100 vrij PR af.
Jasper Thomas zwom een uitstekende 200m vrij. Kyanie Blom zwom een ijzersterke 100 vrij, Quinty Rouschop had een lastige week maar zal er de volgende wedstrijden weer staan, voor Janina Beckers staat alles in het teken van opbouw richting het open water seizoen en voor Esmee Lanckohr was er een prima 50m school. McKenzie Kelly zwom een prima 50m vlinder en een goed opgebouwde 200 vlinder.
Overigens kwam Jylano Nahr nog in actie in Dordrecht waar hij o.a. een prima 100 vlinder liet zien.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/seraing/

mrt 17 2017

Competitieronde 4

Team 1 had een uitwedstrijd in midden-Limburg en Team 2 zwom een thuiswedstrijd in Kerkrade.

Om te beginnen met team 2: helaas weer veel afmeldingen maar ook een paar bijzonder mooie uitschieters: Sterre van Geijn ontwikkelt zich echt bijzonder sterk en bekroonde dat met 2 overwinningen. Een mooi 1-2tje was er voor het duo Nikki Starremans/Jamy Dirkx op de 100 rug en ook Audrey Vreuls won weer een programma. Oa. ook Maud Snijders en Bente Cremers kwamen tot prima tijden.

Bij team 1 was de uitblinkster Britt van den Boom met prachttijden op 400 vrij en 100 school. Verder mooie tijden voor oa. Raphaël Krichel, Sarah Berger, Quinty Rouschop en Dana Wolffs op de 400 vrij, Jennifer Koonen op 50 vrij en Chiara Geilenkirchen op de 200 ss.

Nu kunnen we weer verder met het langebaanseizoen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/competitieronde-4/

mrt 17 2017

Swim cup den Haag: Topresultaat Nikki Smeets en NR Jylano Nahr

Op de swimcup in Den Haag heeft Nikki Smeets een weergaloze 200m rugslag afgeleverd.
In de series was er nog 2.28 en plaatste ze zich als 1e voor de B-finale. In die finale zwom ze na een opening van 1.10 in de 2e 100m het hele veld aan gort: 2.23! Pr van 3,5 seconden en 5e all-inn! (3e Nederlandse).

Weer was er een Nederlands Record Junioren voor Jylano Nahr. Ditmaal verbeterde hij zijn eigen record op de 50m vlinderslag (50m bad) met 0.01 tot de nieuwe toptijd van 25.20.
Deze tijd was ook goed voor de winst in de B-finale (tussen louter oudere zwemmers).

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/swim-cup-den-haag-topresultaat-nikki-smeets-en-nr-jylano-nahr/

feb 20 2017

Hylcke de Beer domineert jaargangwedstrijden

Tijdens de jaargangwedstrijden in Leiden (NK voor Minioren) heeft Hylcke de Beer aangetoond op dit moment de allersterkste zwemmer te zijn. ze won alle afstanden en vestigde ook nog eens 3 kampioenschapsrecords.

Ook Benigna Kocsispéter imponeerde met 2 top tien noteringen. Beide dames zwommen ook alleen maar persoonlijke records!

 

Ook voor trainster Arlette is dit natuurlijk een absolute topprestatie!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/hylcke-de-beer-domineert-jaargangwedstrijden/

Oudere berichten «