nieuwe sponsor: Stadion Personeelsdiensten

Nimo Landgraaf heeft in Stadion Personeelsdiensten een nieuwe partner gevonden. Voor het seizoen 2013/2014 zal deze specialist in uitzenden, detachering, werving & selectie en payrolling aan onze vereniging verbonden zijn. Nimo-voorzitter Marc van Caldenberg is erg gelukkig met deze nieuwe sponsor: “We zijn op zoek naar partners die onze ambitie delen om te groeien en talent te ontwikkelen. Stadion personeelsdiensten past prima in dat plaatje!”

Stadion-eigenaar Ralph Schaepkens legt de keuze voor Nimo Landgraaf uit: “Onze wortels liggen in de lokale gemeenschap. Ons streven is dan ook om ‘hofleverancier’ te zijn voor het MKB in de regio. Daar waar de lokale ondernemers zijn, is Stadion Personeelsdiensten. We zijn succesvol door onze lokale aanpak, onze nuchterheid en hoge kwaliteit op het gebied van uitzenden, detachering, werving & selectie en payrolling.

Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener. Onze stijl is inmiddels gekend door vele bedrijven: persoonlijk, betrokken, snel gecombineerd met een vleugje humor.”

Met de samenwerking voor 1 jaar zijn beide partijen in hun nopjes. “We hopen dat door deze sponsorovereenkomst we beide partijen kunnen versterken, bij het realiseren van elkaars ambities. We hebben in ieder geval het volste vertrouwen in een prettige samenwerking,” aldus Marc van Caldenberg.

Voor meer informatie Stadion Personeelsdiensten of voor actuele vacatures kun je kijken op: Stadion Personeelsdiensten

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/nieuwe-sponsor-stadion-personeelsdiensten/