Nieuwe clubkleding vanaf zwemseizoen 2013-2014 voor HGN

Het is eindelijk zover! Voor het seizoen 2013-2014 zullen de afdelingen wedstrijdzwemmen van Hellas-Glana en Nimo Landgraaf op wedstrijden met één tenue verschijnen. Op deze manier willen we nog meer uitstralen dat we als startgemeenschap één team zijn. De keuze van de kledingcommissie en de beheerscommissie is gevallen op kleding van het merk JAKO, kledinglijn Attack 2.0.

Onze kledingleverancier zal Rob’s Sportshop worden in Geleen. Groot voordeel hiervan is dat de verenigingen geen financiële risico’s meer lopen door zelfstandig de kleding aan te schaffen en vervolgens deze zelf door te verkopen. Ander voordeel is dat de distributie door de mensen van Rob’s Sportshop zal worden geregeld. Natuurlijk ook belangrijk voor jullie die de kleding moeten aanschaffen: Doordat we gezamenlijk deze kleding aanschaffen hebben we voor iedereen een korting kunnen regelen van 30 procent op alle artikelen van de kledinglijn!

Vanaf het komende seizoen is iedere zwemmer die deelneemt aan officiële wedstrijden namens SG HGN verplicht in het tenue te verschijnen. Het dragen van kleding anders dan de officiële SG HGN-lijn zal niet worden toegestaan. De kledingcommissie en de beheerscommissie hebben zich wel gerealiseerd dat het aanschaffen van een nieuwe kledinglijn ook voor onze leden extra kosten zijn.

Wij hebben daarom gemeend om er goed aan te doen niet de hele kledinglijn verplicht te stellen, maar slechts het T-shirt en de korte broek. De overige artikelen zijn optioneel. Een voorproefje van hoe de kleding eruit gaat zien en de prijs (inclusief korting) ervan vinden jullie bij Rob’s Sportshop.
De kledinglijn zal bestaan uit de volgende items:

Verplicht:
Polo
Short

Optioneel:
Sweater (met je eigen voornaam erop!)
Trainingsvest
Trainingsbroek
Sporttas

Hoe kunnen wij de kleding bestellen?
Jullie hebben inmiddels al een bericht ontvangen over de pasavonden die gaan plaatsvinden. Deze avonden zullen zijn op 10 juni van 18:00 uur t/m 20:00 uur en op 11 juni van 18:00 t/m 19:00 uur bij Hellas-Glana na de trainingen en op 13 juni van 18.00 t/m 20.30 uur bij Nimo tijdens de trainingen. Hier kunnen jullie de nieuwe kleding voor het eerst in het echt zien en passen welke maat je wilt hebben. Op deze avonden kan de kleding dan ook meteen besteld en betaald worden. Er zal een mogelijkheid zijn om dit te doen via betaling met de PINpas.

Mocht je op de genoemde dagen niet in de gelegenheid zijn om de kleding te komen passen of te bestellen dan is er nog de mogelijkheid om dit tot en met 22 juni 2013 zelf te gaan doen bij Rob’s Sportshop in Geleen. Adres: Kummenaedestraat 45, 6165 BT Geleen. Telefoon: 046 474 8570

De kleding zal worden geleverd op zondag 8 september 2013. We zullen op deze dag ook foto’s gaan maken van onze zwemmers, coaches en natuurlijk groepsfoto’s in tenue. Meer informatie krijgen jullie hier nog over op een later tijdstip. Maar wij willen jullie alvast vragen deze datum alvast in jullie agenda te reserveren.

Voor eventuele vragen kunnen jullie terecht bij de mensen van Rob’s Sportshop.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/nieuwe-clubkleding-vanaf-zwemseizoen-2013-2014-voor-hgn/