Nieuwe clubkleding sg HGN

Op zondag 8 september werd bij Rob’s Sportshop in Geleen de nieuwe clubkleding van de startgemeenschap HGN aan de leden uitgereikt. Daarnaast konden de leden op de foto met de nieuwe kleding, werd er een groepsfoto gemaakt en was er een Meet&Greet met Olympisch-finalist Joeri Verlinden. Deze deelde handtekeningen uit aan de zwemmers en nam uitgebreid de tijd om met iedereen op de foto te gaan. Het werd een mooie dag!

De nieuwe gezamenlijke clubkleding markeert de volgende stap in de samenwerking tussen Hellasā€Glana en Nimo. De startgemeenschap die na 2 succesvolle seizoenen op sportief vlak vanaf het komende seizoen nu ook in gezamenlijke kleding op wedstrijden zal verschijnen. Met enige weemoed wordt er afscheid genomen van het oranje van Hellas-Glana en het rood van Nimo Landgraaf, maar daarvoor komt het prachtige nieuwe blauw tenue voor in de plaats.

Een sfeerimpressie van deze dag.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/nieuwe-clubkleding-sg-hgn/

1 reactie

    • wendy on 15 september 2013 at 18:35

    Het was een hele mooie dag, en de kleding zag er heel mooi uit, zeker toen ze allemaal bij elkaar stonden voor de groepsfoto. Het is een hele mooie groep, met allemaal kanjers! Ik wens jullie allemaal heel veel succes in het nieuwe zwemseizoen.

Reacties zijn uitgeschakeld.