Nationale speedo club meet finales en MKO

Op de nationale Speedo clubmeet finale te Drachten heeft Startgemeenschap Hellas-Glana-NIMO een prachtige 8e plaats behaald. De 25 zwemmers streden lang mee om de 5e plek maar moesten op het einde van de wedstrijd iets terrein prijs geven. Van de NIMO-zijde waren er schitterende tijden van Nikki (pr van 7! seconden op de 100m vrij), Jylano (schitterende 50m vlinder in 39!! seconden), Bas (Clubrecord 100m vrij bij de minioren!), Iris (mooie 2e plek op de vlinderestafette), Jasper (vette pr’s op de 100m wissel en 50m vrij), Wesley (mooi pr 100m vrij).
Na een lange terugreis, waarbij uiteraard de MacDonalds werd aangedaan, arriveerde de ploeg om 22.45 terug in Landgraaf.

de uitslag

Bij de meerkringenontmoeting, een strijd tussen de beste junioren/jeugd zwemmers van alle provinciën, heeft Limburg een zeer verdienstelijke 3e plek behaald.
Voor HGN kwamen aan de start Chayenne Poorts (overwinning op de 100m vrij), Ruben Klinkers (overwinning op de 100m vrij), Bart Köhlen (heel mooi pr 100m vrij) en Romy Radermacher (prachtig pr op de 50m vrij).
Tevens won Ruben nog goud met de 4x100m vrij estafette in een nieuw Limburgs record en behaalde Chayenne met de 4x100m vrij estafette een bronzen medaille.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/nationale-speedo-club-meet-finales-en-mko/