Mooie wedstrijden: Swimmeet en LWK (Nederlandse records Jylano Nahr)

We hebben inmiddels weer een paar mooie zwemweekenden achter de rug in het prachtige Geusseltbad. Wat hebben de NIMO-zwemmers en zwemsters weer fantastische dingen laten zien.

 

Op de swimmeet waren er natuurlijk de fenomenale Nederlandse records van Jylano Nahr op de 50m vlinderslag en 100m wisselslag. Wat een tijden! na een moiezame opstart de eerste maanden van het seizoen komt hij nu helemaal uit de verf. Diverse NJJK-ers bouwden hun vorm op richting Eindhoven (eind januari).

Op de LWK waren er eigenlijk 4 zwemkoninginnen voor NIMo met meerdere individuele Limburgse titels. Britt van den Boom pakte maar liefst 7 gouden plakken. Zij werd op de voet gevolgd door Carolien Beckers die er 6 won. Nikki Smeets pakte 4 overwinningen en Quinty Rouschop was 2x de allersterkste (zij won voorheen nog nooit een Limburgse titel!). Bij de mannen zorgden de fantastische Jasper Thomas 3x voor prachtig goud waarbij zijn 200 vrij NJJK tijd misschien wel het NIMO-hoogtepunt was. Jylano Nahr pakte ook nog even 4x goud op zijn zwakkere afstanden. Janina Beckers was oppermachtig op de 800 vrij en de Jongens jeugd estafette was onverslaanbaar en won alle nummers waarop ze deelnamen.

 

Ook iets meer op de achtergrond werd er sterk gezwommen. De opvallende progressie van bijvoorbeeld Audrey Vreuls (nog nooit meegemaakt, zo snel als zij vooruit gaat) maar ook zwemsters als Sarah Berger en Jennifer Koonen lieten veelbelovende dingen zien.

 

Er waren nog veel meer medaillewinnaars en prachtprestaties. Hiervoor verwijs ik u naar de Facebookpagina van NIMO waarop altijd updates geplaatst worden!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/mooie-wedstrijden-swimmeet-en-lwk-nederlandse-records-jylano-nahr/