Mooi teamresultaat Minioren clubmeet, Hylcke en Meike excelleren. Clubrecord voor debutant Viggo!

Bij de regionale minioren clubmeet voorronde heeft de ploeg van NIMO een uitstekende 3e plek behaald. De ploeg, ook nog uitgedund door enkele afmeldingen beet goed van zich af.

Opvallendste zwemsters waren Meike Bliek en Hylcke de Beer. Meike wist op de zowel de 100m vrije slag als de 100m wisselslag haar pr’s met vele seconden te verbreken en zwom tijden die er nationaal toe doen. Hylcke won haar 3 programma’s met enorme overmacht en wist op de 50m schoolslag een oud clubrecord (was in handen van Chayenne Poorts en dateerde uit 2008) op haar naam te zetten. Mooi was ook het debuut van Viggo van Bokhoven. Zijn tijd op de 50m schoolslag mocht er zeker zijn en ook deze tijd was goed voor een clubrecord!! En dat bij zijn allereerste wedstrijd als startvergunninghouder! Bij de jongere jongens blinken ook Joaquin Villescas en Dennis Verhoeven uit met veel mooie persoonlijke records.
Bente Cremers debuteerde ook bij een miniorenwedstrijd. Zij mocht meteen aan de bak op de 100m’s en deed dat zeer verdienstelijk.
Marloes Thomas zwom 2 persoonlijke records en dat was bijzonder aangezien ze op de vrije slag de banen anders telde dan de bedoeling was. Stella Posada zwom een zeer sterke 100m wisselslag en Juliette Krichel pakte veel punten voor de ploeg door een heel mooie 50m schoolslag te zwemmen. Bij de oudere jongens zwom Jesper Frantzen maar liefst 12 seconden af van zijn 100m wisselslag tijd en was er voor Dominik Borowiec een mooie 1.35 (en een 2e plek) op de 100m wisselslag. Jennifer Koonen zwom een pr op de 100m wisselslag.

Al met al dus een mooi teamresultaat voor de zwemmers van Sonja, Arlette, René en Nieske.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/mooi-teamresultaat-minioren-clubmeet-hylcke-en-meike-excelleren/