Mooi Nederlands kampioenschap: Zilver Cas Louwarts, brons Britt van den Boom

Op onze Facebookaccount zijn er al diverse berichten, foto’s en filmpjes voorbij gekomen. maar ook hier moet het natuurlijk even aangehaald worden: de prestaties van onze toppers in Eindhoven de voorbije dagen.

Cas Louwarts won, na een voor heem zeer bewogen periode, een schitterende zilveren medaille op de 50m schoolslag, Britt van den Boom excelleerde op diezelfde afstand en zwom naar brons (en haar 1e clubrecord in de leeftijdscategorie junioren 2-3). Vincent de Munter zwom een ijzersterk toernooi met diverse finaleplaatsen, Carolien Beckers bewaarde het best voor het laatst (schitterende 400 wissel), Quinty Rouschop (ziek in de NJJK-week), Nikki Smeets (de vorm was er niet) en Jasper Thomas (prima 50 vrij maar matige 200 vrij) kwamen niet tot een pr.

Bert de Munter verzorgde alle randzaken tot in de puntjes en trainer Math deed zijn werk langs de kant met de passie wat we van hem gewend zijn.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/mooi-nederlands-kampioenschap-zilver-cas-louwarts-brons-britt-van-den-boom/