Miniorenwedstrijd deel 5

De laatste reguliere miniorenwedstrijd van het seizoen werd gezwommen in de Dousberg in Maastricht. Voor HGN ontbraken enkele toppers omdat zij met HGN 1 meegingen naar de Promotie-degradatie wedstrijd te Leiden.

Toch bleef er in Maastricht genoeg kwaliteit te bewonderen en werden er weer veel medailles en pr’s gescoord.
Vanuit Landgraafs perspectief was ten eerste Britt van den Boom, waanzinnig goede tijden op de vrije slag en rugslag (waarop zij een heel vreemde (en wellicht onterechte) diskwalificatie kreeg) zorgden ervoor dat zij 2 maal ruim de snelste was. Ook de debutanten Raphael Krichel en Daan Lebens, zwommen uitstekend voor een eerste keer (en dan ook nog 50m vlinder!).
Dan de dames 1993: pure topvorm. Wat zwommen Kyanie Blom, Imke Beekman en Silke Bliek verschrikkelijk grote persoonlijke records op zowel de rug- als vrije slag! Milan Luthjens verbaasde iedereen met een absolute toptijd op de 50m vlinderslag en Carolien beckers demonstreerde haar kracht door de 200m wisselslag met grote voorsprong op haar naam te schrijven. Op diezelfde afstand waren er ook zeer mooie tijden voor Florence Schaepkens, Maud Lanckohr en Nikki Starremans. Iris Dijkstra mocht Carolien 2x vergezellen naar het podium want zowel op de wisselslag als de vlinderslag was er brons! Tenslotte waren er ook nog mooie races van Chiara Geilenkirchen op de 200m rugslag en Amar Muratagic op zowel de 100m vlinderslag als de 200m wisselslag.

Een hele mooie zondag dus voor onze miniorentoppers.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/miniorenwedstrijd-deel-5/