Miniorenwedstrijd deel 4 in Valkenburg

Op een droge maar koude zatermiddag in maart hebben de minoren (en de jongste junioren) wederom een mooie wedstrijd gezwommen.
De prestaties van Timo Kaanen, Britt van den Boom en Esper Schreurs waren wederom goed voor een eerste plaats op verschillende afstanden.
Bij de jongens minioren (2 t/m 4) was de prestatie van Maxime Koops (4e plek bij de 100m vrije slag) knap maar ook beide PR’s van Dennis Verhoeven (100m vrije slag en 100m rugslag) bleven niet onopgemerkt.
Bij de meisjes minioren (2 t/m 4) was het weer een geheel HGN podium op de 100m schoolslag en op de 50m vlinderslag. Meike Bliek en Ylva Konings behaalden weer goud en zilver op beide afstanden maar ook de derde plek van Linn Schormans op de 100m schoolslag en de derde plek van Julliette Krichel op de 50m vlinderslag waren bijzonder knap.

Bij de jongens minioren (6) waren de PR’s van James Eubanks en Sven Gielen erg knap. Bij de meises minioren (5) waren de prestaties wederom goed met op alle afstanden een geheel HGN podium.
Bij de junioren meisjes werden wederom goede tijden gezwonnen. De tweede plek van Kiki Fijnaut op de 200 m schoolslag was opmerkelijk.
Bij de junioren jongens was Lars Kerremans weer bijzonder sterk met zijn twee eerste plaatsen.

Het was een fijne wedstrijd in een warme ambiance waar een ieder naar zijn eigen vermogen heeft gepresteerd. Op naar de volgende wedstrijd in april!

De uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/miniorenwedstrijd-deel-4-in-valkenburg/