Minioren schitteren weer op nationaal podium

Op de nationale minioren club meet finale hebben de jongste topzwemmers van Hellas-Glana/NIMO wederom een voortreffelijke prestatie geleverd. Vooraf werd de ploeg als outsider beschouwd maar al direct in het begin werden er prima prestaties geleverd. Uiteindelijk resulteerde dit in een hele mooie 3e plek in het klassement!

In programma 1 pakten Meike Bliek, Lorena Dreschers en Silke Bliek direct een hele mooie overwinning op de schoolslag estafette. In programma 2 volgden Thom Sliepen, Christiaan van der Haijden en Stef Arntz dat goede voorbeeld door als 4e te eindigen terwijl ze veel lager geplaatst waren. Deze beide teams legden een hele mooie basis voor een goed eindklassement.
Verder werden er nog top-3 noteringen behaald door: Britt van den Boom, Judith Houtvast, Isa Verberne en de meisjes vlinderslag estafette met Jennifer Koonen, Britt v/d Boom en Imke Beekman.

Naast de bovengenoemde zwemmers leverden de volgende zwemmers ook een bijdrage in deze wedstrijd met hun fantastische presteren: Timo Kaanen, Kjell Reumkens, Cedric Smits, Arno Nelissen, Peter Smeets, Milan Luthjens, Jasper Thomas, Koen de Jonge, Luna Willems, Dahné Souhoka, Cynthia Kugler, Kiki Fijnaut en Kyanie Blom.

De coaches aanwezig: Ineke Voorintholt, Nicolle Colijn-Janssen, Rob Rebergen, René van der Valk en Dimona Barthelet mogen natuurlijk ook niet vergeten worden. Maar ook de thuisblijvende minioren en coaches die allemaal hun bijdrage geleverd hebben. Zo goed presteren, jaar in jaar uit, is niet vanzelfsprekend!

Wat een collectieve topprestatie. TOP gedaan allemaal.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/minioren-schitteren-weer-op-nationaal-podium/