Memorial Anteunis – Wachtebeke

HGN beleefde in Wachtebeke een lang, sfeervol en succesvol weekend.
De wedstrijd kende dit jaar een ongekend sterke bezetting. Vrijwel de gehele Belgische junioren- en jeugdtop was aanwezig. Desondanks lieten de HGN-zwemmers duidelijk van zich spreken.
Arijana maakte voor de eerste keer een echt zwemweekend mee, en hoe! Ze plaatste zich voor 2 finales met schitterende tijden. Op de 50m vrij finale (als 5e geplaatst) steeg ze boven zichzelf uit en pakte een zilveren plak (met bijbehorende geldprijs). Extra bonus was het NJK-limiet dat ze op deze afstand behaalde. Ook Chayenne P zwom een finale. In een schitterende 36.1 werd ze net 4e op de 50m school, wel was dit goed voor het verbreken van een onaantastbaar geacht clubrecord!
Martijn is eigenlijk al 1,5 jaar in bloedvorm en liet dat ook dit weekend weer zien, alleen maar ruime pr’s kwamen er op de klokken. Zijn 2.10 op de 200m vrij sprong hierbij het meest in het oog. Stefan (zwemt nog geen jaar) maakt ook een indrukwekkende progressie door. Nu bekroonde hij dit met vooral prachttijden op de 200m vrij en rug. David moest even op gang komen maar ook hij onderscheidde zich op de rug- en vrije slag. Andreas was juist sterk op de 50m nummers en vooral zijn rugslag viel op.
De 2 jongste deelnemers, Chayenne O en Bas, lieten ook mooie dingen zien. Chayenne zwom een prachtige 100m vrij en deed dat zondag op de 200m vrij nog eens dunnetjes over. Bas was vooral op dag 2 sterk, een prima 200m vrij en een hele sterke 200m rug waren daar een bevestiging van.
Melanie verraste met een sterke 100m rug, Kimberley zwom een prima 100m vrij, Leroy verbaasde op de 50m vrij, Bo K zwom een prima 100m rug en Nieske verknalde wat keerpunten want anders had er een sterke tijd op de klokken gestaan bij de 200m rug. Daphne komt net terug van een zware blessure maar zwom vooral een prima 50m vrij, ook op de andere afstanden ging het al aardig.

De Hellas-Glana zwemmers binnen HGN presteerden ook uitstekend en dat maakte het voor de ploeg een uitstekend weekend!

de uitslagen kunnen hier gevonden worden.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/memorial-anteunis-wachtebeke/