LKA dag 3

Ook de derde dag van de Limburgse A Kampioenschappen was prima voor NIMO.
De 4x200m vrij jongensestafette kwam verrassend sterk voor de dag en behaalde tot ieders verbazing nog bijna een medaille. De jongens zwommen allen sneller dan hun 25m bad tijd en dat verdient een groot compliment. Op de 100m vlinderslag zwom Chayenne in een mooie 1.13 naar het zilver. Vera klokte ook 1.13 en daar was op een iets snellere tijd gehoopt.
Op de dubbele afstand zwom Joeri (na zijn goede 200m vrij) een degelijke 200m vlinder en werd 4e. Op de 400m vrij kwam Martijn weer prima voor de dag, behaalde zijn derde NJK-limiet en zwom in een NK-waardig deelnemersveld naar een 5e plek.
De 400m wissel van Chayenne was een ware demonstratie. Met een voorsprong van meer dan 25m op haar concurrentes in de serie zwom ze een schitterende 5.37 (nog nooit was een NIMO-dame zo snel op de 400m wissel in een 50m-bad) en kwam ze nog verrassend dicht bij het goud (een zilveren plak voor Chayenne dus).
Op de afsluitende 50m school zwom Kiowa een prima 36.0. Melissa had de pech dat haar wedstrijdpak vlak voor de wedstrijd was gescheurd en moest in een “trainingspak” aantreden. Het had duidelijk gevolgen voor haar 50m school. Er was ook absoluut niet meer gerekend op de bronzen plak die ze toch nog behaalde! Ook Sanne zwom een mooie tijd op de 50m school.
Een mooi einde van wederom een uitstekende dag dus.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/lka-dag-3/