LKA Dag 2: Genieten voor NIMO

Op de 2e dag van de LKA werd er ongekend goed gepresteerd door de zwemmers van NIMO.
In programma 1 was er meteen zilver voor de dames estafette (Ingrid, Melissa, Vera en Bo P). In het 2e team was vooral Fanny opvallend sterk met een hele mooie 100m vlinder.
De heren (Sander vd B, Thijs, Ronald en Hugo) zwommen vervolgens schitterend op de 4x100m vrij (4e in een sterke tijd).
De 100m school dames was een echt NIMO-feestje. Chayenne wervelde naar het goud in 1.22. Melanie schitterde al net zo (was als 12e geplaatst en werd 4e in een prachtig pr) en Melissa (15 minuten na haar 1.18.9 in de estafette) zwom ondanks de vermoeidheid van de eerste afstand naar het brons in een prima ingedeelde race.
De heren 100m vrij: NJK-limiet voor Martijn (opnieuw!) en een zeer goede 59.3 voor de man in vorm: Kiowa.
Op de zware 200m vlinder was er een 4e plek voor Vera in een nette tijd. Freddie (na behoorlijk ziek te zijn geweest) verraste nog met een prima 200m school. Indji kon zijn goede opening net niet doortrekken in de laatste 50m.
Op de 200m vrij wederom goede prestaties: Chayenne zilver in een heel goed opgebouwde race, Melanie weer een fenomenale tijd en ook Melissa zwom prima met een tijd onder 2.20.
De 4x100m wissel voor de jongens junioren (met oa. een prachtige 1.10 voor Joeri op de 100m vlinder) leverde tot ieders verrassing nog bijna een medaille op!
Op de laatste afstand (50m vlinder) was bij de meesten het kaarsje wel gedoofd. Wel zwom Chayenne hierop nog een klein pr.

Enkele foto’s van dit weekend staan in het fotoalbum.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/lka-dag-2-genieten-voor-nimo/

1 reactie

    • Dennis on 18 mei 2011 at 16:20

    Wat was het prachtig afgelopen weekend. Superprestaties en een supersfeer in de ploeg! Komend weekend weer!

Reacties zijn uitgeschakeld.