LK-B weekend

Afgelopen weekend werd in Echt de LKB gezwommen….. En hoe!!!!
7 maal goud, 4 maal zilver en 7 maal brons werd geoogst door de zwemmers. Naast flink wat medailles, werden er ook prima tijden neergezet.
Dag 1:
Martijn W die een pr van 5 sec. op de wissel zwom, Ronald met zijn 1.06 op dezelfde afstand. Ingrid en Bo, prima pr’s op de 100 rug. Tevens Ingrid met haar mooie 100 vrij waar ze voor het eerst een LK medaille mee won (waar ze waanzinnig blij mee was!) Tom G met een dik pr op de school, Kiowa met een geweldige tijd van 1.09 op de wissel. Charan die laat zien wat kapot gaan echt betekend (openen in een 50m pr van anderhalve sec. en dan helemaal dood gaan). Camiel met zijn ijzersterke school.

Dag 2:
Op de 100 rug zwom Kiowa een geweldige 1.10 (pr van 4 sec.), Camiel die 2 keer een sterke tijd neer zet op de vrij en rug. Michelle en Sanne die een mooie school zwommen, Thijs die met wat uitdrijven net niet onder de 1.10 komt. Joeri en Andreas die samen naar geweldige tijden op de 100 vrij zwommen (1.02 en 1.03), Ronald die 1.06 een leuke tijd begint te vinden (nu ook op de rug).

Medailles waren er voor:
Ronald (2*goud), Kiowa (2* goud), Bo (1* goud, 1* zilver, 1* brons), Joeri (1* goud, 1* brons), Melissa (1* goud), Camiel (3* zilver), Sander vd B (3* brons), Ingrid (1* brons), Andreas (1* brons), Nieske (2* zilver).

Foto’s van de medailleuitreiking staan in het fotoalbum!
de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/lk-b-weekend/