Limburgse winterkampioenschappen dag 1

Op de 1e dag van de Limburgse winterkampioenschappen heeft Chayenne zich opnieuw tot Limburgs kampioene laten kronen. Op de 100m schoolslag was ze oppermachtig, zonder daarbij een pr te zwemmen. Op de 100m vrij lukte het haar wel een nieuw pr te zwemmen en haar 1.00.8 was goed voor zilver. Ook zilver was er op de 100m vrij voor Arijana. Ze trainde pas een week na haar bronchitis aanval van halverwege december maar excelleerde wel. Met 1.08 dook ze niet alleen 2 sec. onder haar pr maar pakte ze dus ook zilver. Bij de meisjes junioren estafette behaalde Chayenne samen met de fantastische Melanie (Die zich met een ijzersterke 1.04! van haar beste kant liet zien), Bente en Lynn het zilver. Bij de senioren estafette was er brons: weer maakte Chayenne deel uit van deze estafette en ook Ingrid (met een hele mooie 1.03 als startzwemster) doreg haar steentje bij, net als wederom Bente en ditmaal Elishia.

Naast deze prachtprestaties waren er nog mooie tijden van Andreas (58.3! op de 100m vrij), Martyn (een schitterende 1.06! op de 100m vlinder), Stefan (een hele mooie 1.09 op de rug), Daphne (met 1.18.0 alweer een stapje in de goede richting) en Chayenne O (goede 100m vlinder).
Voor Jasper verliep zijn eerste LWK wat moeilijker, maar na zo’n top eerste half seizoen kan dat een keer gebeuren. Bas en Nieske hopen dat hun races morgen ook weer wat beter gaan maar daar gaan we natuurlijk wel van uit!

Naast deze NIMO-resultaten viel er nog genoeg te juichen voor HGN. Zo werden zowel de jongens junioren als de herenestafette winnend afgesloten en zwom Ruben Klinkers een fenomenaal Limburgs record op de 100m vrij (51.6!).

uitslag dag 1 en 2

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/limburgse-winterkampioenschappen-dag-1/