Lieke Janssen imponeert, medailles voor Richard Ricksen en Freddie Geerlings op Nederlandse Masterkampioenschappen

Afgelopen weekend vonden de Nederlandse masterkampioenschappen plaats in Eindhoven. 3 NIMO-zwemmers kwamen aan de start en waren zeer succesvol.

Zonder medailles te behalen was Lieke Janssen de succesvolste deelneemster. Ze zette al haar starts om in schitterende persoonlijke records met vele seconden. Zo verpulverde ze op de 1500m vrije slag haar pr met 34! seconden en was ze zelfs sneller dan haar 25m-bad pr. Ook op de 6 andere afstanden die ze zwom verbrak ze haar pr’s met vele seconden. Een mooie beloning voor een goed trainingskamp en sowieso qua training een heel goed seizoen.

Richard Ricksen beklom 4x het podium in de 45+-klasse. Zijn tijden op oa. de 100m vrij, 50m vrij, 200m wissel en 50m school waren van een uitstekend gehalte. Freddie Geerlings (35+-klasse) pakte 5 medailles en daarbij was met name zijn 200m schoolslag (mooi vlak) en ook de 800m vrij van een prima kwaliteit.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/lieke-janssen-imponeert-medailles-voor-richard-ricksen-en-freddie-geerlings-op-nederlandse-masterkampioenschappen/