Lac vrije slag – NK Limiet Martijn Weinberg!!

Tijdens de LAC vrije slag wedstrijd in Sittard was er groot succes voor Martijn. Hij maakt dit seizoen ongelofelijk veel progressie en zag dat vandaag beloond met het behalen van de NK-limiet op de 1500m. Overigens werd er in Sittard alleen maar goed gezwommen. Martijn streed tot het laatste met Joeri en deze strijd werd in het voordeel van Joeri beslist die ook ongekend goed zwom. De gezusters Janssen presteerden ook prima op de 2 km. Nieske won maar Lieke verbeterde zich ook met meer dan een minuut. Verder waren er nog uitstekende prestaties van Rick, Math, Kiowa (ondanks badmuts wisselen en brilletje reorganiseren), Yoeri, David P, Merel en Tom G (iets te hard vertrokken maar toch een prima race).

Bijzonder was ook de 800m van zowel Leroy als Bas. Leroy dook ruim 35 seconden onder het clubrecord maar omdat Bas nog eens 25 seconden sneller was komt het record op zijn naam. Ook Joeri en Martijn knalden onder de clubrecords op de 800, 1500 en 2000m. Thijs zwom de meest constante race van z’n leven en scherpte daarmee ook zijn eigen clubrecords op de 1500 en 2000m ruimschoots aan.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/lac-vrije-slag-nk-limiet-martijn-weinberg/

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Alain on 6 februari 2011 at 21:43

  Een geweldige wedstrijd! Heel mooi gezwommen door iedereen en Martijn natuurlijk proficiat met je NK-limiet!

  • Helmi on 6 februari 2011 at 21:54

  Een geweldige wedstrijd, het was voor ons een genot om op de tribune te zitten. Voor iedereen proficiat met de PR’s en een Hoera voor Martijn met zijn NK limiet.

  • lieke on 6 februari 2011 at 22:02

  wat een gezellige wedstrijd en geweldig gepresteerd

  Martijn van harte proficiat met je NK limiet

  • Lydia on 7 februari 2011 at 09:14

  Dik compliment voor alle zwemmers en de goede tijden!
  En natuurlijk voor Martijn: Proficiat met je NK-limiet, je hebt het verdiend!

Reacties zijn uitgeschakeld.