Laatste reguliere miniorenwedstrijd: Taylor Braddon imponeert

In Sittard werd de laatste reguliere miniorenwedstrijd van het seizoen gezwommen.
Indrukwekkend was vooral de debuterende Taylor Braddon. Ze wist zowel de 100m rugslag als vrije slag winnend af te sluiten met hele mooie tijden. Op de Limburgse lijst is ze ook meteen de nr.s op de rugslag! Leeftijdsgenote Adela Hebrova presteerde ook prima en flankeerde haar 2x op het podium.
Britt van den Boom zwom als vanouds en was op zowel de wissel- als de rugslag de snelste zwemster. Meike Bliek was overtuigend de snelste op de 100m vrije slag in een heel mooi pr en op de rugslag was er zilver. Dominik Borowiec debuteerde sterk met een hele mooie medaille op de vlinderslag als gevolg.
James Eubanks haalde zijn 1e miniorenmedaille op de 100m schoolslag en Carolien Beckers behaalde een bronzen plak op de 200m vlinderslag. Jylano Nahr had weinig concurrentie en won de 200m vrije slag en de 200m vlinderslag (die laatste afstand in een pr van 4 seconden).

Andere zwemmers die 1 of meerder persoonlijke records neerzetten waren: Aymen Atmani (200m vrije slag), Sarah Berger (200m wisselslag), Kyanie Blom (fantastische 200m vrije slag en 200m vlinderslag), Jesper Frantzen (50m vlinderslag), Jennifer Geerlings (200m wisselslag), Jennifer Koonen (50m rugslag), Milan Luhtjens (200m vrije slag), Quinty Rouschop (200m vrije slag – tevens LZK-limiet), Dennis Verhoeven (100m schoolslag), Mascha Verhoeven (200m vrije slag) Joaquin Villescas (mooie 100m schoolslag) en Kayla Villescas (sterke 200m wisselslag).

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/laatste-reguliere-miniorenwedstrijd-taylor-braddon-imponeert/